Kalendorius

Edukacinė programa „Krosnyje troškinti rauginti kopūstai su kiauliena“

Troškinti rauginti kopūstai su kiauliena – tradicinis aukštaitiškas patiekalas. Edukacijos metu Etnografinėje sodyboje ragausite ką tik krosnyje ištroškintus raugintus kopūstus su sprandine, kuriuos skanausite su šviežia namine duona. Šioje edukacijoje išgirsite pasakojimą apie populiariausius aukštaitiškus patiekalus ir jų išskirtinumus. Pristatysime kitiems regionams (Žemaitijai, Suvalkijai, Dzūkijai ir Mažajai Lietuvai) būdingus valgius, lyginsime, kuo kiekvienas regionas unikalus.

Dalyvių skaičius: nuo 20 žmonių.

Būtina užsisakyti iš anksto: tel. +370 675 17237, el. p. etnografine.sodyba.kulionys@gmail.com 

Edukacijos kaina asmeniui - 15 eur.

„Krosnyje troškinti rauginti kopūstai su kiauliena ir žagarėliai su žolelių arbata“ - 25 eur.
„Krosnyje troškinti rauginti kopūstai su kiauliena ir pasirinktinai: šokoladinis burokėlių pyragas su žolelių arbata arba citrininis pyragas su čiobrelių sirupu ir arbata. - 22 eur.

Trukmė: 2-3 val.

Galerija